Make your own free website on Tripod.com
Stichting Jeugdbelangen en Welzijnswerk Rothem (SJWR)
SJWR
Oud Papier
instuif
instuif avontuurlijk
J.C.V. Koelekopkes
zomerkamp 2004
rommelmarkt 2004
koninginnendag
nieuwtjes en adressen
nieuwtjes en adressen
hier op deze page wordt telkens alle
nieuws gezet in verband met met
3 x 11 jaar bestaan van de koelekopkes en natuurlijk
van de andere onderdelen die iets
sturen

een nieuw adres tussen de links is www.rothem-online.tk met de bedoeling om alle info te verzamelen over Rothem zijn inwoners en zijn clubs. Heb je informatie stuur dit naar rothem-online@home.nl de webmaster zal U dankbaar zijn.

Feestdag 3x11 jaar J.C.V. de Koeleköpkes, een korte impressie.              
 
                                                                       
Sprookjes beginnen met er was eens Een Rothems sprookje begint met de  notulen van onze eerste vergadering d.d. 23-10-2002 Wat willen we bereiken? Wij willen 2-2-2004 een feestdag aanbieden aan de jubilerende vereniging en het geld dat naar wij hopen overblijft kan dan worden gebruikt als passend cadeau(cheque). Nou weten we allemaal dat sprookjes niet waar zijn want de feestavond is tenslotte gehouden op 31 januari 2004 en het cadeau,de hoeden en medailles pasten wel, maar was geen cheque. Maar dat is dan ook het enige wat niet helemaal klopte aan dit sprookje. Wij hadden zaterdag een prachtige dag met om te beginnen de clowns Gino en Roberto met hun Dol Dwaze Kids Disco. En je kunt het geloven of niet, die gasten lieten niet alleen de kinderen lachen, gieren en brullen ook de ouders sloegen zich wel eens op de knieën. Daarna had een wij even rust om te eten( sponsor bedankt, het was lekker ) en de Koel om te bouwen naar een receptie zaal. En toen begon de stroomversnelling, met het langzaam maar zeker binnendruppelen van verenigingen, oud- Prinsen, oud-Prinsessen, Ere-Koeleköp enz. Er werden de nodige handen geschud en wangetjes gekust. De vrouwluu gaven hun Kanjers een mooie medaille en opeens was de receptie gedaan. En mochten wij het cadeau aanbieden. Ik overdrijf niet graag dus ik houdt er maar op dat de nieuwe hoeden voor de raad van elf en neet te vergeete de Prinsen en Prinsessen medaille met de nodige oes en aahs werden begroet. Hierna waren de dames van de leden van het bestuur aan de beurt om eens in het zonnetje te worden gezet. oud- Prinsen en oud-Prinsessen waren ook uitgenodigd voor deze avond en deze werden nu op het podium geroepen om even een foto van toen in ontvangst te nemen. Ook werd er een groepsfoto van de verenigde Royaltys gemaakt En toen ging het dak eraf in een inmiddels volle Koel met optredens van Joi de Vivre, Deja Vu, Eric Cruts, Tom en Henk en de zangers van de Schintaler.Frans Meijers praatte een en ander op zijn eigen onnavolgbare wijze aan elkaar. En toen was het plotseling gedaan en iedereen sliep nog lang en gelukkig.                                                                                                            
  Mag ik hierbij iedereen bedanken die deze dag op welke manier dan ook hebben mogelijk gemaakt. Ik ben blij en grwetsj dat ik mijn bescheiden bijdrage heb mogen leveren.     
Iedereen een goede Carnaval gewenst.
Toedeledoki
9 december mensen, het is bijna zover.
Op 31 januari vieren de Koeleköpkes hun
3x11 jarig bestaan.
Het feestcomité is nog druk doende
om van deze dag een feestdag te maken waar men
nog lang over spreekt.
En wat hebben we zoal in petto voor
de gemeenschap van Rothem?
We beginnen rustig, nou ja rustig,
met een middag voor de kinderen.
 Zij worden uitgenodigd om deel te nemen aan....
de Dol Dwaze Disco Show.
's Avonds wordt het even serieus, ahum, 
dan houden we een receptie en daarna barst de bom.
Dan begint een feestavond met ....
Deja Vu,
Joi de Vivre,
Eric Cruts,
Tom & Henk en
een delegatie van de Schintaler.
En wat gaat dat U kosten?
En nu komt het mooiste, op de consumpties na,
die ook nog redelijk geprijsd zijn, 
 helemaal niks, nakkes, nada,
zoals de reclamejongens zouden zeggen.                                                                                                                                                                        
 
Dus houdt die 31 januari vrij in Uw agenda
en heeft U al een afspraak, verzin een smoesje.
                   Tot dan
Feestcomité 3x11 jaar J.C.V.  de Koeleköpkes
18 oktober 2003 met in het voorprogramma...
humanwheels.jpg
en als hoofdact........
reneinnemee.jpg
nieuwtje van dec 2003 : 31 Januari 2004 houden wij een feestdag ter ere van de jubilerende vereniging. Nu licht ik even een tipje van de sluier op over de middag deze zal geheel in het teken staan van een Dol Dwaze Kidsdisco. Wat moet je je daar bijvoorstellen, nou ja muziek natuurlijk, dansen en springen ook, maar ook dwaze spellen en opdrachten. Dus, ik weet ik ben er vroeg bij, hou 31-1-2004 vrij.    
crb_live.jpg
Nieuws 27-06-03  over het optreden van de The Revival Band                                                                                                                                                                    
 
Het is ons gelukt na lang onderhandelen om een optreden van deze zeer bekende groep te regelen. Dit optreden gaat plaats vinden op 18 Oktober in gemeenschapshuis "de Koel". Als voorprogramma hebben we de band Human Wheels gepland, dus houdt U van CCR, John Foggerty,  Steppenwolf, Buffalo Springfield, the Doors, Byrds, Eagles en nog meer van dat soort muziek , dan moet U deze datum nu al vastleggen in Uw agenda. Waar en wanneer de voorverkoop start kunt U lezen in dit blad en hou ook de volgende sites in de gaten op internet www.crb.myweb.nl en                                                             www.jeugdwerkrothem.tripod.com/jeugwerkrothem  (het ontbreken van de d in de laatste site is geen typfout )  Denk er aan op is op en vol is vol.     
nieuwtje van 2 augustus 2003
 
Creedence Revival Band                                                                                                                                                            18 Oktober 2003 is er een spetterend optreden van de "Creedence Revival Band" in "de Koel" op het Past Geelenplein te Rothem. Voor het voorprogramma hebben we "Human Wheels" weten te strikken.  De kaarten kosten ?7.50 en de zaal gaat om 20.00 uur open. Voorverkoopadressen zijn: Café Auwd Rothem Klinkenberg 49/51, Café "op de Bösch" Holstraat 17, Fam. Janssen Kerkweg 37 en Fam. Janssen Holstraat 27. Dus houdt U van Creedence Clearwater Revival, The Doors, Buffalo Springfield, Steppenwolf en dergelijke muziek dan haast U naar een voorverkoopadres want "op is echt 100% en zeer zeker op". Nadere info nodig? Even mailen a.riedel@planet.nl

Links Button

http:// koelekopkes.tk/

http:// carnavalinrothem.tk/

http://sjwrlinks.tk

E-Mail 7

info@sjwr.tk

jeugdwerkrothem@home.nl

songofjoy@sjwr.tk

webmaster@sjwr.tk


judoclubambybanner.gif

LET OP--LET OP--LET OP!!!

sluit
Helaas had de nieuwe webmaster geen tijd voor het onderhouden van de site dus is deze site niet meer actief. Jammer voor de surfers die regelmatig hier kwamen maar helaas. wel is er een nieuwe site met info over Rothem en omstreken n.m. www.rothem-online.tk hopelijk zien we ons daar of komt sjwr met een domeinnaam en geheugen zodat we een mooie bijgewerkte site over het hele jeugdwerk maken. Dus het is wachten. voor aanbrengen nieuwtjes voor de andere site stuur het naar rothem-online@home.nl >